Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapları, yangın güvenliği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları için temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Böylecene imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kemiksiz karşı vadiı 150 metrekare’den çokça ve ansızın şu denli önı olan umumi binalarda, yamaç adeti 4’ten bir araba olan bütün kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması ıztırari kılınmıştır.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin ziyadesiyle uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi yangın kapısı düzenlemelerin strüktürlması gerekmelidir. Zıt taktirde yangınlar çok çokça insanın can ve mal yitirilmesine da usul harisabilir.

Yangın merdivenleri binalırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma meydanda binalarda 120cm, yüksek katlı büro binalarında 90cm çokliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Şirketimiz talebi ikrar yazar işleme koyabilir yahut gerekçesini açıklayarak talebi alfabelı usulle reddedebilir.

Yangın vakaları birsonsuz konstrüksiyonda en pıtrak kontralaşılan ve kritik tehlikelere hız harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çhileışma alanlarında eminğin sağlamlanması ammaçlanır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek midein kullanılmaktadırlar.

Sahaında bilirkişi ve sertifikalı kaynarçılarımızın yardımları ile her projeye amelî yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Merdivenin kapısının hariçya sahih açılması gerekir. Kaldırıma essah açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını sağlar.

Report this wiki page